середу, 18 квітня 2018 р.

«Рекорди України» в бібліотеці



«Рекорди України» в бібліотеці
Всі ми, жителі міста та нашого славного краю – Зіньківщини, любимо свою малу батьківщину та по можливості вносимо посильний вклад у її розбудову та процвітання.
Хтось це робить за шкільною партою, у когось з-під вмілих рук зявляються  на столі та радують смаком неперевершені пироги та короваї, ще комусь дано талант возвеличувати рідний край прозовим чи поетичним словом.
Але всі ми, без винятку, закохані у зелену купіль Зіньківських садків по весні, широко плинну гладь Ташані, шум віковічних сосен та ялинок наших лісів тихої осінньої днини.

Нещодавно Зіньківщина стала прикладом для наслідування тим, хто любить та береже живу природу, адже саме у нашому місті, за ініціативи Зіньківської міської ради вже декілька років поспіль Новорічні свята містяни та гості району зустрічають біля живої ялинки. А ще, як виявилося – це найвища жива новорічна ялинка в Україні, висота її майже з 9-поверховий будинок, вік становить 55 років. Звичайно таку красуню не міг оминути своєю увагоюНаціональний Реєстр Рекордів країни. Так, у 2016 році наше славне місто стало відомим на всю Україну. Репортажі про цю подію транслювали обласні та загальноукраїнські телеканали.

А днями ми отримали ще один подарунок – книга «Національного реєстру рекордів України», видання 2018 року, з матеріалом про наш «живий зелений рекорд» надійшла до Зіньківської центральної районної бібліотеки.

Посприяли цьому Зіньківська міська рада, зокрема, особисто міський голова Сергій Максименко, та депутат районної ради, приватний підприємець міста Микола Ричинда. Тепер це, без перебільшення, цікаве, змістовне, багато ілюстроване видання кожен бажаючий зможе переглянути в читальному залі бібліотеки. Тож запрошуємо всіх жителів та гостей району в безмежний світ цікавого та захоплюючого.



Немає коментарів:

Дописати коментар