пʼятницю, 20 квітня 2018 р.

Сім чудес України


Відео круїз з елементами вікторини
« Сім чудес України»
Ми – українці, це звучить гордо. Бути українцем означає пишатися своєю Вітчизною. Ми живемо у час новітніх технологій і за щоденними турботами часто не помічаємо скільки прекрасного, унікального, історичного надбання нашого народу знаходиться поруч з нами.



            У читальному залі районної бібліотеки для дорослих пройшов відео круїз « Сім чудес України», присвячений унікальним місцям і пам’яткам архітектури нашої країни. Користувачі бібліотеки, учні спеціалізованої школи 1-2 ступенів №2 міста, мали змогу взяти участь у віртуальній екскурсії по Україні, під час якої відвідали: Києво -  Печерську Лавру, Софіївський собор, дендропарк « Софіївка», заповідник « Кам’янець»,  Херсонес Таврійський, Хотинську фортецю та острів Хортиця. 

Протягом подорожі ведучі – бібліотекарі Ольга Бєдоєва і Валентина Зеленська розповіли присутнім про красу і велич рідної країни, ознайомили з невідомими унікальними місцями, які занесені ЮНЕСКО до визначних пам’яток світу.     
  
            Під час заходу для гостей була проведена вікторина « Відома і невідома Україна». До уваги користувачів була представлена виставка – інсталяція « Моя країна – прекрасна і неповторна».

 По закінченні подорожі гості переконалися, що наша країна багата на чудові пам’ятники архітектури та природні дива і нам треба тільки любити і берегти все те, що нам залишили у спадок наша предки, цінувати та примножувати надбання нашого народу.

Немає коментарів:

Дописати коментар