вівторок, 17 квітня 2018 р.

Громадське обговорення "Освітня реформа"


Громадське обговорення «Освітня реформа  - пілотний проект програми «Нова українська школа»

      Закон України «Про освіту», прийнятий Верховною Радою України у вересні 2017 року, викликав багато запитань у жителів нашого міста, вчителів, учнівської молоді.

Нова українська школа - яка вона і що чекати від цієї реформи? Щоб знайти відповідь на ці та інші запитання в читальний зал Зіньківської центральної районної бібліотеки завітали викладачі Зіньківської дитячої музичної школи, Зіньківського регіонального центру розвитку професійно – технічної освіти, відділу освіти, служби у справах дітей РДА, батьки, молодь, представники  Всеукраїнської громадської організації  «Інститут «Республіка».

Перед присутніми виступила Параїло Галина Григорівна, заступник директора з навчальної частини опорного закладу «Зіньківська спеціалізована школа І – ІІІ ступенів №1». Цікаво та доступно вона розповіла учасникам обговорення про реформування початкової освіти в Україні, зупинилась на змінах, які торкнуться середньої та старшої ланки загальноосвітнього процесу.
В обговоренні цієї важливої теми прийняли участь Володимир та Олена Найди

, викладачі Зіньківської дитячої музичної школи, Наталія Рись та Ольга Степова, начальник  та завідуюча сектором служби у справах дітей РДА, Леся Бударова, заступник директора  з виховної роботи Зіньківського регіонального центру розвитку професійно – технічної освіти, 

 Наталя Тоцька, директор Зіньківської ЦБС.

            Лідія Колоша, завідуюча відділом обслуговування Зіньківської ЦРБ, акцентувала увагу присутніх на періодичних виданнях, які висвітлюють дану тему і розміщені на книжковій  виставці – інформації «Реформування сучасної освіти в Україні».


Немає коментарів:

Дописати коментар