четвер, 29 березня 2018 р.

Чарівний світ театру

КАРАВАН ВРАЖЕНЬ
« Чарівний світ театру».
У всі віки людина прагнула до перевтілення. Недарма Шекспір говорив: « Життя театр – а люди в ньому актори». А й справді, ми навіть не помічаємо як граємо головні ролі у своєму повсякденному житті. Та іноді ми всі потребуємо маленького дива, а театр – це завжди диво. Недаремно так склалося, що на підтвердження вічності та неповторності театрального мистецтва ми відзначаємо 27 березня Міжнародний день театру.

         В читальному залі районної бібліотеки для дорослих відбулося чергове засідання клубу « У світі прекрасного», присвячене театру. Учасників клубу, учнів Регіонального центру професійно – технічної освіти, запросили відвідати Караван вражень « Чарівний світ театру». « Театр – це казковий світ, в якому створюється ілюзія життя, де одягаючи маску на обличчя, актори знімають її з душі. Адже виходячи на сцену, вони стають справжніми…», - саме такими словами розпочали захід ведучі – бібліотекарі Ольга Бєдоєва та Валентина Зеленська. А далі розповіли про створення першого українського театру, корифеїв театральної сцени і сьогоднішніх талановитих акторів.

         До уваги глядачів були представлені уривки зі спектаклів: « За двома зайцями», « Сватання на Гончарівці», « Сталкери», « Фараони», « Собака на сіні», та виступ театру пантоміми. В житті немає сценарію і слів, які ми знаємо наперед, ніхто не будує декорації і не підбирає музичне оформлення. Та все ж хочеться сказати: « аплодуйте артистам, завжди аплодуйте артистам!».


Немає коментарів:

Дописати коментар