середу, 28 березня 2018 р.

Калейдоскоп права



На черговому занятті клубу «Феміда» в читальному залі Зіньківської ЦРБ члени клубу взяли участь у пізнавальній грі «Калейдоскоп права».
На засідання учні опорного закладу «Зіньківська спеціалізована школа І-ІІІ ст. №1» (вчитель історії та права Світлана Петренко) вчилися користуватися своїми правами та захищати їх відповідно до закону, дізавалися, як треба діяти, коли твої права порушуються.

Свою фантазію, винахідливість і креативність члени двох команд в складі Бедюх Ірини, Даценко Аліни, Нікітенко Валерії, Омельченко Віталіни, Омельченко Олени, Одинець Богдана, Туркуман Анни, Яненко Данила, Знайко Андрія та Визіра Сергія продемонстрували у створенні книжкової «конструкції» «Я маю право!»
 

До уваги присутніх була представлена книжкова викладка «Правовий простір для молоді», на якій  Лідія Колоша, завідуюча відділом обслуговаування ЦРБ, зосередила увагу молоді на акцентах  «Знаю! Дію! Захищаю!».

Начальник відділу «Зіньківське бюро правової допомоги» Другого Полтавського центру безоплатної правової допомоги  Сергій Корнійко у своєму виступі наголосив про важливість правових знань для кожного громадянина України.

         Члени клубу отримали буклети Міністерства юстиції України «Захищай свої права!» та памʼятки «Правовере гулювання трудових відносин».


Немає коментарів:

Дописати коментар