четвер, 15 березня 2018 р.

Конкурс «Культурна спадщина та видатні постаті краю»


Зіньківська районна бібліотека візьме участь у конкурсі по написанню статей до Вікіпедії «Культурна спадщина та видатні постаті краю»


Європа оголосила 2018-й рік Роком культурної спадщини (Year of Cultural Heritage), а в Україні Кабінет Міністрів підтримав проект указу Президента України про оголошення 2018 року Роком охорони культурної спадщини.
Бібліотечна спільнота, а саме Молодіжна секція Української бібліотечної асоціації, та дописувачі Вікіпедії організовують конкурс із написання статей про культурну спадщину, а також про видатних постатей та уродженців краю.
Конкурс буде проводитись з 19 по 25 березня 2018 року.  Ініціатор та головний організатор конкурсу Ольга Нестеренко, співробітниця Херсонської централізованої бібліотечної системи, член Молодіжної секції Української бібліотечної асоціації, вікіпедистка та член Правління ГО «Вікімедіа Україна».
Зіньківську ЦРБ представлятиме бібліограф ІІ категорії Микола Гриценко. На розгляд досвідчених вікіпедистів буде подано кілька статей краєзнавчого характеру про Зіньківський район та Полтавщину в цілому.


Немає коментарів:

Дописати коментар