понеділок, 26 лютого 2018 р.

Нарада працівників ЦБС


Нарада працівників ЦБС


23 лютого працівники Зіньківської ЦБС зібралися на нараду, щоб проаналізувати книгозбірень району за минулий рік та обговорити головні завдання поточного року. Детальний аналіз досягнутих результатів зробила директор ЦБС Наталя Тоцька. 

Зокрема, зупинилася на зміцненні матеріально-технічної бази книгозбірень, виділенні субвенцій сільських рад для деяких бібліотек, акцентувала увагу на проведенні масових заходів, виконанні планових показників, участі бібліотек у обласних конкурсах та проектах.

Завідуюча відділом комплектування і обробки літератури ЦРБ Віра Твердохліб повідомила про нинішній стан бібліотечних фондів району та детально розповіла про кроки переведення фондів бібліотек на Універсальну Десяткову Класифікацію як міжнародну класифікаційну систему. Присутні ознайомилися з Планом роботи по впровадженню УДК в практику роботи бібліотек району та складом робочої групи, яка буде його здійснювати.
Про цьогорічних лауреатів Національної премії України імені Т.Г. Шевченка та премії імені Леся Українки, лауреатів Всеукраїнського рейтингу «Книжка року – 2017», а також найкращої книжки для дітей у кожній європейській країні (в Україні – це повість Всеволода Нестайка «Тореадори з Васюківки») інформувала завідуюча методично-бібліографічним відділом Зінаїда Максименко.


Немає коментарів:

Дописати коментар