пʼятницю, 3 лютого 2017 р.

Правовий лабіринт «На терезах Феміди»

Правовий лабіринт «На терезах Феміди»
«На терезах Феміди», так називався правовий лабіринт, який пройшов у читальному залі Зіньківської центральної районної бібліотеки імені В.Г.Короленка. Він був вибудований  з використанням журналів «Право України», «Іменем закону», «Правовий вісник», «Історія та правознавство», юридичних словників, книг з правознавства. Цей лабіринт   став тим шляхом, через який повинна була  пройти команда в складі 5 чоловік - Твердохліба  Миколи, капітана команди, Дубини Влада, Сука Максима Галанович Ярини, Куценко Катерини (учнів Зіньківської спеціалізованої школи ІІІ ступенів №2).
Гра захопила учнів. Свої знання з права учасники демонстрували під час правознавчої бліц-розминки «Інтелектуальний штурм», спробували себе в ролі суддів, розбираючи судові справи у «Мірі покарання», аналізували правові ситуації у «Логічному ланцюжку».

            С.М.Корнійко, заступник начальника відділу Зіньківського бюро правової допомоги, доповнював відповіді гравців. Розповідав про  право  дітей звертатися за допомогою в Зіньківське бюро правової допомоги.


Гра «Юридичний словничок», показала, що світ Інтернету не відтіснив книгу і учні швидко справлялись із пошуком у юридичних словниках термінів, які використовуються у судових справах.
 


Команда успішно справилась із завданнями і зруйнувала «стіну» лабіринту. Приємно відзначити, високий рівень знань з основ правознавства у дітей, які вони отримали на уроках правознавства вчителя ЗСШ №2 С.М.Боровик та активну підтримку своїх учнів класним керівником  М.С.Заєць.

Учасники засідання клубу ознайомилися з книжковою  виставкою «Правовий простір молоді», до їхньої уваги також було запропоновано рекламу історико-правових журналів «Історія та правознавство», «Право України», підготовлені ведучою заходу, зав. відділом обслуговування ЦРБ Лідією Колошею


Немає коментарів:

Дописати коментар