четвер, 23 лютого 2017 р.

« У зорепадах слів і ягодах калини».

ПОЕТИЧНА ВІТАЛЬНЯ.            « У зорепадах слів і ягодах калини».

Поезія…Вона покликана хвилювати, дарувати насолоду, плекати високі почуття, збагачувати духовно. Поезія – це сум, чарівність, музика, дотик до душі, до самого сокровенного.
            І саме прекрасній поезії була присвячена зустріч у поетичній вітальні « У зорепадах слів і ягодах калини», що відбулася у читальному залі районної бібліотеки для дорослих. 

Запрошені на вечір учні 9 класу школи №1 міста, мали змогу насолодитися віршами і піснями, прекрасною музикою, які звучали протягом усього заходу. 

Бібліотекарі Ольга Бєдоєва і Валентина Зеленська розповіли гостям про значення поезії в житті кожного з нас. Адже поети дарують нам свій духовний світ сповіді, що вчить тонко сприймати красу, осмислювати навколишню дійсність, співпереживати.



            На поетичну зустріч була запрошена поетеса, голова Зіньківського об’єднання « Свічадо» Ганна Литовець – Гайдаш,  яка показала презентацію про творчу діяльність свого об’днання, прочитала свої поетичні твори. 

На закінчення вечора перед присутніми виступив головний редактор газети « Зіньківщина « По- іншому» Олексій Леонтій, який запропонував учням взяти участь у конкурсі, оголошеному газетою та стати її постійними дописувачами.

Немає коментарів:

Дописати коментар