середу, 30 листопада 2016 р.

ВІЧНО МОЛОДЕ ТАНГО

                   ВІЧНО МОЛОДЕ  ТАНГО.

         Далеке танго для нас з тобою
         І теплі зорі в очах небес.
         Чарівне танго, осінній спомин
         Чарівне танго, я люблю тебе.
Танець – хвилюючий і найпрекрасніший вид мистецтва, бо не тільки відображає життя, а й сам є життям. Одним з найбільш поширених танців цього століття є танго. Міжнародний день танцю відзначається 11 грудня, в день народження аргентинського кіноактора і співака, знаменитого « короля танго»   Карлоса Гарделя.
         В центральній районній бібліотеці для дорослих, в читальному залі, з нагоди цього свята був проведений літературно – музичний вечір « вічно молоде танго». На вечір були запрошені пенсіонери територіального центру та користувачі бібліотеки м. Зінькова. 

Ведучі вечора – бібліотекарі Валентина Зеленська та Ольга Бєдоєва познайомили гостей з історією заснування і традиціями Буенос – Айреса, цього дивовижного міста, оскільки саме в аргентинській столиці народилося танго і саме звідти виплеснулося в Європу, розповіли присутнім про історію створення цього запального танцю, продемонстрували відеоролик про танго.


         На закінчення заходу для гостей була проведена вікторина « В ритмі танцю». Вісі присутні мали змогу насолоджуватися вишуканою мелодією старовинного та сучасного танцю, проникнути у чарівний світ танго.

Немає коментарів:

Дописати коментар