пʼятницю, 25 листопада 2016 р.

Робота дистанційного пункту в режимі скайп – зв’язк

Робота дистанційного пункту в режимі скайп – зв’язку з Малобудищанською сільською бібліотекою – філіалом.

    24 листопада  в інформаційному пункті вільного доступу до Інтернету  Зіньківської центральної районної бібліотеки імені В.Г.Короленка розпочалася  робота дистанційного пункту   з доступу до  безоплатної правової допомоги в режимі скайп - зв’язку з  користувачами   Малобудищанської  сільської  бібліотеки – філіалу,  переможця обласного конкурсу «Бібліотека року Полтавщини» у категорії  «Краща сільська бібліотека – філіал».  Головний  спеціаліст  відділу Зіньківського бюро  правової допомоги  Другого  полтавського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги  Катерина  Суконька   надала  консультації   із  земельних  питань, стягнення  аліментів, порядку оформлення спадщини та  документів на нерухоме майно.  Всі особи, які прийшли до бібліотеки, мали змогу не виїжджаючи з  села до райцентру, отримати юридичні консультації.

       Шановні наші  користувачі! Звертаємо  Вашу увагу на те, що право на отримання безоплатної первинної правової допомоги у вигляді юридичної консультації мають всі громадяни України. Право на отримання вторинної правової допомоги – соціально вразливі категорії осіб, передбачені в Законі України «Про безоплатну правову допомогу».
    Для отримання більш детальної інформації  звертайтеся за адресою: вул. Соборності 2,  телефон 3 – 10 - 73 (Зіньківська центральна районна бібліотека),  вул..Воздвиженська 64, телефон  3 – 34 – 74  (Відділ «Зіньківське бюро правової допомоги»).
Графік роботи дистанційного пункту  на базі Зіньківської  центральної районної бібліотеки в режимі скайп – зв’язку для користувачів
 Малобудищанської бібліотеки - філіалу :
четвер  з 14.00 до 15.00 ,
для користувачів  центральної районної бібліотеки
 з 15.00 до 16.00.
     Скориставшись скайп – звʼязком  в Інтернет – пункті , ви маєте можливість також поспілкуватися із рідними, знайомими, однокурсниками і однокласниками, а також із рідними, які живуть або працюють за кордоном , хоча б віртуально.

     Інтернет  - пункт нашої бібліотеки працює з 9.00 до 18.00  Вихідні дні:  неділя та понеділка. Перерва з 13.00 до 14.00. 

Немає коментарів:

Дописати коментар