четвер, 24 листопада 2016 р.

Аксесуари – дрібниці, що вирішують все.

Слова Коко Шанель сказані про те, що мода приходить і відходить, а стиль залишається, сьогодні актуальні як ніколи. Кращі дизайнери одягу єдині в думці, що саме стиль додає жінці її неповторного вигляду. Кожна жінка може за допомогою аксесуарів створити свій стиль.  Сьогодні їм приділяється значно більше уваги, ніж кілька років тому, адже нарешті прийшла мода на аксесуари.
            І саме цим модним деталям була присвячена зустріч у арт – ательє « Аксесуари – дрібниці, що вирішують все». 

Ведучі заходу – бібліотекарі Ольга Бєдоєва і Валентина Зеленська розповіли присутнім учням ПТУ 25 міста про те, що ми називаємо аксесуарами, як за їх допомогою можна пов᾽язати деталі нашого одягу в єдиний ансамбль і створити безліч різних образів. Саме завдяки крихітним деталям    і створюється наш неповторний стиль. І від аксесуарів залежить його довершеність і повнота. Користувачі бібліотеки поділилися своїми секретами доповнення гардеробу аксесуарами, продемонстрували, як правильно їх комбінувати.  За допомогою інформаційних носіїв інформації присутні ознайомилися з останніми модними трендами серед аксесуарів.



            Поспілкувавшись між собою, користувачі  дійшли до думки, що аксесуари нам дано для того, щоб урізноманітнити наш гардероб. Мода постійно змінюється, тому, незважаючи на всі її примхи, треба пам᾽тати одне золоте правило, якого необхідно дотримуватися: завжди уникайте надмірностей! Краще виглядати трохи скромніше, ніж асоціюватися з людиною, яка не знає міри і смаку в одязі і аксесуарах.

Немає коментарів:

Дописати коментар