четвер, 1 грудня 2016 р.

«Створи світ своїми руками»

Арт -  година  «Створи світ  своїми руками»
з майстром  народної творчості Віталієм Приходько

 Нещодавно в салоні «Світ рукотворного дива» для учнів ПТУ № 25, майбутніх юних дбайливих охоронців флори і фауни – лісників, в читальному залі Зіньківської центральної районної бібліотеки було проведено Арт – годину «Створи світ своїми руками».

Ведуча вечора бібліотекар Криштопа Л. І. розповіла учням про  один з найдавніших видів народного мистецтва українського народу, художньої обробки дерева - різьбярства та про однин із найкращих багатств, якими наділена наша держава і вся планета Земля -  ліс.

 

 

Майстер народної творчості Віталій Приходько провів для учнів майстер - клас  «Різьбярство - моє найулюбленіше ремесло». Учасники салону «Світ рукотворного дива» та гостя Безпалько Ірина Іванівна -  головний бібліотекар з питань зберігання книжкових фондів бібліотек Полтавської області, яка завітала на наш захід, доторкнулися до одного з неперевершених видів мистецтва – різьбярства, відчули красу, теплоту, талант майстра, який зумів найти прекрасне в природі, відтворити  в своїх виробах та передати  його учням.
 

 

До уваги присутніх була підготовлена книжкова виставка  «Лісу дивосвіт» та виставка - перегляд «Художні промисли Зіньківщини»  декоративних виробів з деревини, майстра народного мистецтва Приходька  Віталія.
Сподіваємось, що почуте і побачене на вечорі сподобалось нашим учасникам і гостям.
Ми горді, що такі таланти є в нас на Зіньківщині і щиро дякуємо майстру народної творчості Приходько Віталію за участь у проведенні Арт - години.





Немає коментарів:

Дописати коментар