четвер, 26 травня 2016 р.

Вечір – гімн» Мистецтво бути молодим і красивим».


                   Немає нічого дорожчого на світі,
                   Ніж щастя жити на землі.
                   В здоров ї кожній квіточці радіти
                   І посміхатись навіть уві сні.
                   Безцінний скарб, що ми здоров ям звемо.
                   Нам треба завжди берегти,
                   Адже нічого більше нам не треба,
                   Щоб тільки здоровеньки ми були.
Народна мудрість говорить, щоздоров я прибуває краплинами, а зникає пудами. Але ці краплини здоров я прибувають завдяки здоровому харчуванню. Від правильного харчування залежить стан здоров я кожної людини. Тільки мама людина може регулювати своє харчування. Це допомагає зберігати власне здоров я і молодість на довгі роки. Ось чому для кожної людини воно є таким важливим.
        

Працівники районної бібліотеки для дорослих підготували і провели вечір – гімн здоровому харчуванню « мистецтво бути молодим і здоровим». На масовий захід були запрошені пенсіонери територіального центру і жителі міста Зінькова. Ведучі – бібліотекарі Ольга Бєдоєва і Валентина Зеленська розповіли про найулюбленіше, найсолодше, найсмачніше, про те, без чого не може жити жодна людина. Про їжу, і не просто їжу, а про корисне та здорове харчування. Надали поради, розповіли гуморески, бувальщини про національні страви.  А присутні користувачі взяли участь у бліц – турнірі про здорове харчування « Інтелектуали», конкурсі « У народі кажуть», вікторині « Найкращий знавець раціонального харчування» та прослухали афоризми про їжу, дієту та схуднення.

         

 До уваги гостей був запропонований перегляд літератури « Із настроєм готувати – із задоволенням смакувати». Гості вечора поділилися рецептами традиційної, національної кухні, яка найкраще підходить для нас, українців.

Немає коментарів:

Дописати коментар