вівторок, 24 травня 2016 р.

ІНТЕЛЕКТУАЛЬНА ГРА « СЛОВО – КРИНИЦЯ МИНУЛОГО, СЬОГОДЕННЯ І МАЙБУТНЬОГО».


Хтось з великих людей сказав: « Усе минає, а слово залишається». Зникають безвісти держави, на порох розсипаються величні будівлі, все стає тліном і прахом, а написане слово залишається. Залишається і несе крізь час голос людської душі. Це одне з найбільших див нашого світу. Диво написаного, надрукованого слова, яке пережило століття і покоління..
            24 липня ми відзначаємо чудове свято – День слов янської писемності і культури, а також вшановуємо його фундаторів, святих рівноапостольних Кирила та Мефодія. Ось і у районній бібліотеці для дорослих відбулася інтелектуальна гра « Слово – криниця минулого, сьогодення і майбутнього», яка була присвячена цьому святу.

             На заході були присутні учні Аграрного ліцею міста, які разом з ведучими бібліотекарями Ольгою Бєдоєвою та Валентиною Зеленською помандрували у світ писемності і культури, ознайомилися з життям просвітителів Кирила та Мефодія, дізналися про витоки слов янського письма.



            А потім почалися ігри та конкурси « Розминка», « Крилаті вислови», « Знайти помилки», « Гонка за лідером», « Темна конячка» та інші, в яких учні з задоволенням взяли участь. Протягом всього свята звучала українська поезія та пісні.

Немає коментарів:

Дописати коментар