пʼятницю, 20 травня 2016 р.

Гра – подорож «Євросоюз»

Гра – подорож «Євросоюз»

До Дня Європи

  З 10 по 21 травня  проходять Дні Європи в Україні. Саме до цих подій для учнів 10 класу ЗСШ № 2 в Зіньківській центральній районній бібліотеці було підготовлено  та проведено захід гру - подорож «Євросоюз».       

Сьогодні Європейський Союз – це сім’я демократичних європейських країн, що спільно працюють за ради миру та процвітання. ЄС заснований на принципах верховенства закону й демократії. Країни – члени ЄС делегують частину свого суверенітету спільним інститутам влади, що представляють інтереси Союзу як єдиного цілого в питаннях, що складають загальноєвропейський інтерес.
Намагаючись інтегруватися в європейське співтовариство, Україна  почала відзначати День Європи. На Україні це свято сприймається як спосіб приєднання до тих цінностей, яких дотримуються в ЄС, розповіли ведучі вечора бібліотекарі Жук Тетяна та Криштопа Лариса.   

Для учасників заходу було підготовлено перегляд літератури «Європейський вибір України»   

та проведено гру «Парад країн Європи», «Міста – Європи», неабияку цікавість та активність проявили учасники у грі – лото «Європа на твоїй долоні». 





Активними учасниками заходу був увесь дружний 10 клас. За що отримали солодкі призи, представлені  спонсорами  Павленко А., та Павленко В.  

Беручи участь в таких заходах молодь дізнається багато цікавого про європейські країни, історію створення Євросоюзу.
Українська молодь – за європейських вектор розвитку інтеграції держави. Бо наш народ із його культурною спадщиною, гуманістичною ментальністю достойний зайняти в Європі гідне місце. Ми живемо в унісон з Європою, мислимо по-європейськи, у нас спільні ідеали. Тепер би ще діяти як європейці: послідовно, наполегливо та виважено, впроваджувати європейські стандарти життя, творити Європу у власній державі.



Немає коментарів:

Дописати коментар