середу, 24 лютого 2016 р.

Брейн– ринг « Чи знаєш ти адміністративне право?»


«Чи знаєш ти адміністративне право?» так називався брейн – ринг, який пройшов у читальному залі Зіньківської ЦРБ для членів  клубу «Феміда» - учнів спеціалізованої школи І – ІІІ ступенів №2. Інтелектуальну гру вели Анна Шкробот, провідний спеціаліст районного управління юстиції та Лідія Колоша, завідуюча відділом обслуговування районної бібліотеки


         Анна Шкробот розповіла учням, що таке адміністративне право, яким  законом регулюються в нашій державі при адміністративних правопорушеннях, які бувають адміністративні правопорушення та з якого віку настає відповідальність неповнолітніх за цей вид правопорушень адміністративні


А потім розпочалася гра між двома командами. Діти давали відповіді  на запитання вікторини «Адміністративне право і я», використовуючи набуті знання з правознавства в школі та логічне мислення
У грі «Розбір ситуацій» учні Дахно Катя, Шум Андрій, Крохмаль Оля, Мартиненко Таня, Огарь Євген, Мохнацький Віталій вчилися оцінювати життєві ситуації згідно норм адміністративного права.



         Команді №1 та команді №2 була запропонована головоломка «Хто найспритніший». Для команди № 2  в складі Мохнацького Віталія, Чух Діани, Крохмаль Олі, Савченко Олега, Саранчі Віктора, Ніколайчук Аліни виявилася така головоломка не складною. Вони склали із запропонованих букв не одне, а навіть декілька слів правового характеру.


Гра « Дешифрувальник» вимагала від її  учасників відгадати зашифроване слово. Швидко справилась із своїм завданням знову ж команда №2, хоча і команда № 1  не набагато відставала від свого суперника  .


       На завершення гри Анна Шкробот відзначила достатній рівень знань з правознавства учнів обох команд . 

      Обом командам гри був створений вільний простір правової інформації, який давав можливість учасникам гри ознайомитися із викладкою книг по даній темі.

 Гра об’єднала команди, згуртувала,  змусила кожного прислухатися до думки товариша, відчути підтримку, впевненість у собі  та задоволення від правильних відповідей.


Немає коментарів:

Дописати коментар