четвер, 18 лютого 2016 р.

Акція «За Гідність. Волю. Україну!»

Акція «За Гідність. Волю. Україну!»



   20 лютого, відповідно до Указу Президента України від 11.02.2015 р. №69/2015, Україна вшановуватиме подвиг учасників Революції Гідності та  Героїв Небесної Сотні.
На відзначення вікопомних подій листопада 2013-го - лютого 2014-го в Зіньківській центральній районній бібліотеці 18 лютого 2016 року оголошена  акція «За Гідність. Волю. Україну!». В програмі акції: інсталяція фотодокументів про Майдан і Героїв Небесної Сотні, які друкувалися на сторінках періодичних видань, виставка – репортаж «Небесна Сотня воїнів Майдану», вечір – реквієм «Небесна Сотня у серцях жива» та флеш-моб за участю учнів 8  класу Зіньківської спеціалізованої школи № 1 «Подаруй свого Янгола Героям Небесної Сотні».
         Зранку біля інсталяції фотодокументів про події на Майдані і Героїв Небесної Сотні, яка розміщена в холі бібліотеки, зібралися користувачі бібліотеки. Їх зацікавив новий формат подачі подій на Майдані молодого художника бібліотеки Маргарити Кононенко (фото).
На символічній карті України розміщені фотографії, які розповідають, як відстоювали гідність, свободу і незалежність нашої держави учасники Майдану.
Запрошуємо всіх бажаючих доєднатися до акції, відвідати та переглянути інсталяцію фотодокументів та виставку-репортаж, долучитися до проведення 19 лютого флеш-мобу.


Немає коментарів:

Дописати коментар