пʼятницю, 5 лютого 2016 р.

Скористайтеся бібліотечними послугами


У сучасному інформаційному просторі діяльність бібліотек переформатовується зі звичного нам закладу, де видаються та зберігаються книги та періодика, у інформаційні центри, де створюються умови для вільного доступу у пошуку та отриманні інформації будь-якого виду, на всіх сучасних носіях.  Не є винятком і Зіньківська районна центральна бібліотека для дорослих, де вже п’ятий рік діє інформаційний пункт вільного доступу до Інтернету.
Використовуючи безоплатні можливості нашого Інтернет-пункту та
WI-FI, ви завжди можете знайти матеріали для контрольних, курсових чи дипломних робіт, поспілкуватися у соціальних мережах та по скайпу зі своїми друзями, рідними, знайомими, скопіювати потрібну інформацію на власні флеш-носії, знайти та замовити потрібні ліки чи товар, переглянути офіційні веб-сайти органів влади, надіслати електронний запит до тієї чи іншої служби, отримати он-лайн консультацію спеціалістів різних галузей, відіслати своє резюме потенційному роботодавцю та багато ін.
Також при Інтернет-пунткі бібліотеки діють щорічні безоплатні курси комп’ютерної грамотності для всіх категорій населення, на яких ви зможете навчитися користуватися комп’ютером, набирати та коригувати тексти, будувати таблиці, вам допоможуть у створенні власної поштової скриньки, навчать використовувати пошукові системи мережі Інтернет.
У нас можна скористатися платними послугами, які включають виготовлення ксерокопій – вартість копії 1 грн., тематичний пошук потрібної інформації – 4 грн., додаткова година роботи в Інтернет-мережі понад безоплатні 60 хвилин – 3 грн.
І звичайно ж до ваших послуг бібліотечний фонд, адже навіть в Інтернеті не завжди вдається знайти відповідь на те питання, яке вас цікавить.
Шановні зіньківчани, жителі та гості нашого району. Запрошуємо вас на курси комп’ютерної грамотності при бібліотеці, які розпочнуть свою роботу одразу після формування груп слухачів, скористайтеся можливостями нашого Інтернет-пункту, завітайте на абонемент та до читального залу бібліотеки, де можна  переглянути періодичні видання та отримати книги різноманітної тематики, довідкові видання, літературу краєзнавчого характеру. Інформацію про нові надходження до бібліотеки та періодичні видання, які отримує ЦРБ можна знайти на веб-сайті бібліотеки за посиланням: http://zinkivlibrary.at.ua.

Чекаємо на вас щодня, окрім понеділка, з 9-ї до 18-ї години, перерва з 13-ї до 14-ї години. Вихідні дні в Інтернет-пункті – неділя, понеділок. 

Немає коментарів:

Дописати коментар