середа, 19 червня 2024 р.

Мандруй у літо разом з бібліотекою

 

Мандруй у літо разом з бібліотекою

Літературний квест.

      Цікавий, пізнавальний і корисний відпочинок для дітей, які прийшли з мамами і бабусями в парк нашого міста, організували працівники Зіньківської публічної бібліотеки в перший день роботи читального залу під відкритим небом у цьому році .


 

   Ця гра була спрямована  на те, щоб відволікти дітей від комп’ютерів, гаджетів, соціальних мереж, дати можливість поспілкувалися, пограли, нагадати, що потрібно читати книги українських письменників .

   Яскраві враження отримали діти від участі у грі на умовних станціях:   «Це мій дім», « Я- поет», « Літературознавча», « Дивні слова»,  «Ключове слово».

 




  Весело і з гумором віднеслися діти до завдання на станції  «Врожайна». Вони зібрали умовний урожай у вигляді повітряних кульок різних кольорів у великий пакет.

 


   Сподобалася гра і з жовтою кулькою на станції « Схід – Захід».


      А стільки радості отримали учасники гри, коли прибули на станцію « Коробка з сюрпризами». Кожен з них мав можливість дістати із коробки солодощі і назвати  їх.

 


 

   До наступних зустрічей!  Хай літо для вас, діти, буде сонячним, мирним, пригоди вражаючими, а відпочинок – здоровим!  Не забувайте  про книгу. Читайте! Набирайтись розуму!

Немає коментарів:

Дописати коментар