четвер, 20 жовтня 2022 р.

Мистецька вітальня «Душа витає мальовничим простором»

     Чарівна і неповторна осіння палітра, невимовні пахощі наповнюють прохолодне повітря. І в тобі звучить неповторна музика любові до усього світу, звучить глибоко, на струнах серця і робить тебе ліриком, поетом, художником…




         І саме в такий день ми запросили до нашої бібліотеки у Майстерню натхнення «Душа витає мальовничим простором» в рамках роботи клубу «У світі прекрасного» наших користувачів та  внутрішньо переміщених осіб, що знайшли прихисток у нашій громаді та представників  міжнародної організаціїї «Intersos».



         Ведуча, бібліотекар Ольга Житник розповіла гостям про прекрасний світ мистецтва, про значення кольорів у нашому житті, як за допомогою звичайних пензля і фарби розповісти не тільки про те, що бачимо, але і про те, що ми відчуваємо. В продовженні заходу діти взяли участь у мистецьких вікторинах.








         А потім всі долучилися до майстер-класу з малювання за допомогою малярного скотчу, який провела бібліотекар Інна Мисик.  Все, що потрібно було  молоді– це вигадати, що саме вони хочуть побачити на своїх малюнках. В результаті творчості кожен отримав чудовий малюнок берізок, які вони з задоволенням забрали з собою.




         Ми сподіваємося, що хоча б ненадовго змогли створити для наших гостей неповторну красу і занурили їх у світ мистецтва.

Немає коментарів:

Дописати коментар