четвер, 11 серпня 2022 р.

Викладка літератури «Я для тебе живу Україно»

 

Щорічно під егідою ООН 12 серпня відзначається Міжнародний день молоді.  Україна святкувала це свято у третю неділю червня. У 2022 році Президент України Володимир Зеленський підписав указ, згідно з яким святкування Дня молоді переноситься на 12 серпня.




         Цей день вважається святом творчості, енергії, пізнання та реалізації найсміливіших задумів. Свято покликане нагадати про роль молодих людей у розвитку суспільства, про повсякденні проблеми, які стоять на їхньому шляху.



         Наша публічна бібліотека долучаючись до всіх привітань, що лунатимуть в цей день, пропонує викладку літератури «Я для тебе живу Україно». На ній представлені книги нового покоління письменників, які будуть цікаві сучасній молоді і всім, хто відчуває себе молодим.





         До уваги молодих книголюбів пропонуємо твори: А.Курков «Садівник з Очакова», М.Кідрук «Не озирайся і мовчи», О.Волков «Подорож у безвихідь», Н.Фіалко «Повертайтесь журавлі додому», Л.Ротних «Тусівка», Г.Ручай «Школа №13», «Теревені аж до ранку» та інші.

         В своїх книгах автори піднімають питання про місце молоді в сучасному світі, проблеми в сім ї та між однолітками, про пошуки людяності та справедливості. Ну, і звичайно про пригод , кохання та вірних друзів.

         Тож запрошуємо молодих, амбіційних і не тільки, завітати до бібліотеки і… читати, читати, читати!

Немає коментарів:

Дописати коментар