середу, 26 січня 2022 р.

Інформаційна година "Правове регулювання дистанційного навчання"

 

Пандемія спонукала як надавачів так і здобувачів освітніх послуг оперативно реагувати та використовувати різноманітні форми навчання, задля адаптації під виклики сьогодення. 

В зв’язку з стрімким розповсюдженням коронавірусної інфекції навчальні заклади були змушені впровадити дистанційну форму навчання під час карантинних обмежень.

Тож 25 січня фахівець #Зіньківського_бюро_правової_допомоги Сергій Корнійко (Sergiy Korniyko) взяв участь в інформаційній годині для працівників КЗ «Зіньківська публічна бібліотека ім. В.Г. Короленка» на тему «Правове регулювання дистанційного навчання».



    Юрист в ході свого виступу в першу чергу зазначив, що Положенням про дистанційне навчання затвердженим Наказом міністерством освіти і науки України № 466 від 25.04.2013 року передбачено:

- порядок реалізації дистанційного навчання;

- особливості організації навчального процесу за дистанційною формою навчання;

- особливості організації навчального (навчально-виховного) процесу з використанням технологій дистанційного навчання;

- забезпечення дистанційного навчання.

Крім того фахівець бюро розповів присутнім, про те як вони можуть користуватися інформаційною платформою WikiLegalAid, що функціонує за принципом Wikipedia та яка містить правові консультації з різних тем. Цією платформою можуть користуватись як юристи, так і студенти чи пересічні мешканці. Консультації викладені так, щоб бути зрозумілими не лише фахівцям, а й пересічним громадянам без юридичної освіти. Доступ до всієї інформації, що міститься в базі, є безкоштовним для користувачів платформи.

#БПД#ПравоваДопомога #LegalAid

 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар