пʼятницю, 18 червня 2021 р.

Українські новини книжкового ринку

 Українські новини книжкового ринку

Бібліогід

З метою зацікавлення українською книгою на майданчику біля Зіньківської публічної бібліотеки імені В. Г. Короленка в читальному залі під відкритим небом провели бібліогід по нових книгах «Українські новини книжкового ринку». Видання надійшли від Українського інституту книги. Зіньківчани познайомились із книгами кількох серій: «Політичні портрети», «Знамениті українці», «Славетні постаті України».

То чому ж варто читати українську книгу, а не переглядати інформацію про неї в ютубі?А все тому, що у наших зіньківчан є можливість влітку, сидячи на лавці, зануритися у нові світи, дізнатися про незвичайних і цікавих людей – Лесі Українки, Миколи Зерова, Василя Стуса, Івана Багряного, Ліни Костенко, Миколи Хвильового, Остапа Вишні, кінорежисера і письменника Олександра Довженка. А ще зацікавлені могли дізнатися про Володимира Вернадського, ім’я якого посідає одне з найпочесніших місць у світовій науці, Сергія Єфремова, видатного українського вченого та багатьох особистостей, які прославили Україну.

Запрошуємо до читання! Ви отримаєте емоції, які вам можуть подарувати саме ці книги, дадуть змогу зануритися в реальність, з якою ви ніколи не стикалися. Читайте ці книги і ви отримаєте емоційне та інтелектуальне задоволення!



Немає коментарів:

Дописати коментар