суботу, 12 червня 2021 р.

Мистецький вернісаж «Прекрасне як основа життя»

 Мистецький вернісаж «Прекрасне як основа життя»

(за творчістю самобутньої художниці м. Зіньків Валентини Бедюх)

Вже доброю традицією стало відкривати у Зіньківській публічній бібліотеці для користувачів різноманітні виставки, висвітлювати нові творчі події, розкривати таланти творчих зіньківчан.

Саме такі неповторні полотна талановитої, самобутньої художниці, вчителя образотворчого мистецтва, нашої землячки - Валентини Бедюх, представлено в  мистецькому вернісажі «Прекрасне як основа життя». Художниці, яка має власний стиль, бачення, свій підхід, передає внутрішні переживання, красу і недоліки навколишнього світу, намагається достукатися до людей, несучи їм свої ідеї. Нам сьогодні надається можливість  поринути у прекрасний та неповторний світ мистецтва, познайомитися з творчістю художниці.


На виставці представлено 28 прекрасних полотен. Всі картини виконані в техніці олійний живопис, значну частину яких займають пейзажі рідних та улюблених куточків художниці та портрети тварин на дереві. Роздивляючись картини помічаєш наскільки вдало передані форми, вміло поєднані кольори. На полотна нанесені яскраві фарби, в яких грає життя, радість, спокій душі, все це разом передає красу та велич нашої природи.




Природа найкращий художник у світі, адже кожне дерево, кожна квітка, велич гір, безмежність водойм має свою неповторність, досконалість, чарівність. Кожна пора року має свою неповторну красу: зима – вибілює все навколо, весна - цвітінням дерев, пахощами перших квітів, літо - приваблює нас теплом, осінь - багатством різноманітних кольорів та відтінків.

 Ми, дякуємо Валентині Борисівні за те, що вона обдаровує нас і наших користувачів своєю творчістю, нагороджує можливістю побачити ці прекрасні полотна. Ваша творча праця є частинкою національної культури, джерелом духовного розвитку і задоволенням естетичних потреб, яка збагачує  мистецькі традиції нашого краю.

Хай надалі надихає вас мистецтво,

А палітра хай натхнення надає.

Ми бажаємо вам віри у прекрасне,

Бо воно тепло і радість всім несе.

 

Запрошуємо жителів та гостей міста завітати до читального залу бібліотеки та поринути у прекрасний і неповторний світ мистецтва!

Немає коментарів:

Дописати коментар