четвер, 10 червня 2021 р.

Виставка книг одного автора «Письменник запрошує до діалогу»

 

Виставка книг одного автора «Письменник запрошує до діалогу»

(До 70-річчя в день народження Василя Шкляра, українського письменника)



10 червня 2021 року відзначає свій 70-річний ювілей один з найвідоміших письменників сучасної України - Василь Миколайович Шкляр.

Сучасну українську літературу важко уявити без Василя Шкляра. Він – дуже цікава та навіть «містична» особистість. А його книги захоплюють настільки, що вже після прочитання перших сторінок розумієш – не відкладеш, доки не дочитаєш. Кожна його книжка стає бестселером. Успіх його романів приголомшливий: відзнаки, премії, гран-прі, постійні перевидання, переклади іноземними мовами. Шкляр є лауреатом багатьох літературних премій, але найдорожча з них — народна Шевченківська.

Саме з таким сучасним українським письменником познайомили  користувачів та жителів нашого краю у читальному залі під відкритим небом бібліотекарі Зіньківської публічної бібліотеки, організувавши на площі міста виставку книг одного автора  «Письменник запрошує до діалогу».

Увазі краян пропонувалися твори Василя Шкляра: «Чорний ворон. Залишинець», «Маруся», «Треба спитати у бога», «Самотній вовк», «Троща», «Тінь сови», «Ключ», «Чорне сонце», «Ностальгія».          

Шанувальники творчості письменника з задоволенням поділилися своїми враженнями від прочитаних книг та розповіли про свого улюбленого автора.




А юні жителі нашого містечка з цікавістю ознайомилися з творами автора, шукаючи серед них ще непрочитані ними твори.


Сподіваємося, що й надалі будемо мандрувати сторінками творів геніального українського письменника.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар