суботу, 19 грудня 2020 р.

Книги для затишного зимового читання

      Чим пахне зима?.. Дивом!.. Адже в ній все казково! Зима - це сніг… такий білий, пухнастий… летять сніжинки… і так спокійно на душі. А ще зима це Новий Рік, Різдво і… дещо ще, що так дбайливо збережене у кожному серці.

         З наближенням зимових свят, в атмосфері святкового настрою зустрічає своїх користувачів наша бібліотека, де у відділі абонементу їх запрошує до зимової казки виставка-інсталяція «Книги для затишного зимового читання». Працівники бібліотеки спробували відтворити атмосферу гарячої кави, затишного пледа, гарних книг, щоб у кожного, хто завітає до нас, з’явилося відчуття домашнього затишку, тепла від каміну, муркотіння кішки на підвіконні.

 

         Тут кожен з вас зможе вибрати собі місце для душі: хтось сяде на канапу, вкриється старим пледом і помріє про щось своє; а хтось розгорне улюблену книгу і порине у світ краси та любові, а комусь припаде до душі наша красуня ялинка.

         Тож запрошуємо вас до нашої книгозбірні зробити новорічне селфі, взяти цікаву книгу і просто насолодитися передчуттям новорічного дива, яке обов’язково станеться, потрібно тільки вірити...

         Напередодні новорічних свят ми вітаємо вас з Новим роком та Різдвом Христовим, бажаємо вам миру і злагоди у ваших домівках, нехай для кожного з вас ця зима буде казково прекрасною. Нехай вона зігріває вас гарячим шоколадом, хорошими книгами і фільмами та приємними зустрічами.

Немає коментарів:

Дописати коментар