вівторок, 22 грудня 2020 р.

Перемога в конкурсі «Барви українського слова» в номінації «Краща креатив-виставка»

Нещодавно було підведено підсумки та визначено переможців обласного конкурсу «Барви українського слова», який проводився з липня по жовтень 2020 року серед бібліотек області за ініціативи Полтавської обласної універсальної наукової бібліотеки ім.І.П.Котляревського та підтримки Департаменту культури і туризму Полтавської ОДА.

В номінації «Краща креатив-виставка»  переможцем визнано Зіньківську центральну районну бібліотеку ім.В.Г.Короленка.




Вітаю завідувача відділу обслуговування користувачів Зіньківської ЦРБ Колошу Лідію Миколаївну та Крохмаля Віталія Олександровича, бібліотекаря Інтернет-пункту книгозбірні, з перемогою!

Дякую вам за високий професіоналізм та творчий підхід до популяризації рідного слова, плекання в користувачів та жителів громади любові та поваги до української мови та літератури, розуміння її значення в становленні незалежної та вільної держави.

P.S. Також колеги отримали Диплом ІІІ ступеня та цінний подарунок за перемогу в обласному конкурсі «Бібліотечний правовий НЕформат», ініційований Полтавською обласною бібліотекою для юнацтва ім.Олеся Гончара за підтримки Департаменту культури і туризму Полтавської ОДА. 


На жаль, в зв’язку з карантином, призи та подарунки ми отримали дещо пізніше, ніж планувалося, але вони стали приємним доповненням в передчутті новорічних свят та гідним підсумком роботи нашої бібліотеки у 2020 році.

 

Директор Зіньківської ЦБС Наталя Тоцька


Немає коментарів:

Дописати коментар