вівторок, 3 березня 2020 р.

ГРА – ЗМАГАННЯ « МІЖ НАМИ, ДІВЧАТАМИ».



                        Промінь сонця запалить ранкову росу,-
                        І заграє вона, забринить веселково.
                        Скільки ж мовлено вже про одвічну красу,
                        Тільки я про жіночу скажу своє слово.
                        Ніжні перса і довга русява коса
                        Та смаглявого личка привадна родзинка…
                        І хоч кажуть, що світ порятує краса,
                        Та врятує його тільки жінка.
Прийшла весна…  Весна надії, радості, любові. І як би не було холодно, все ж весна, переступивши через снігові замети, озветься до нас радістю. А ще весну завжди порівнюють з жінкою, адже вона така ж примхлива, загадкова і така ж жадана. Недарма і найпрекрасніше жіноче свято відзначають на початку весни.

            Напередодні жіночого свята працівники районної бібліотеки для дорослих запросили до себе на гостину користувачів на чергове засідання клубу « У світі прекрасного», щоб привітати усіх зі святом весни і взяти участь у Грі – змаганні « Між нами, дівчатами». 

Ведуча, бібліотекар Ольга Бєдоєва, разом з учнями Регіонального центру професійно - технічної освіти  та майстром виробничого навчання Тетяною Костенко, в святковій, гумористичній атмосфері змагалися у вікторинах та конкурсах : « Чоловік чи жінка?», « Пазли», « Показуха», « Усмішка», де показали себе кмітливими, веселими та спритними, побенкетували на « Королівському банкеті», а також здійснили віртуальну подорож різними країнами світу і дізналися про традиції святкування жіночого свята.

            Теплий і ліричний настрій свята разом з бібліотекарями підтримували і вихованці дитячої музичної школи міста : Анастасія Колісник, викладач Тамара Діденко, Назар Ремез, викладач Володимир Найда, Владислав Косяк, викладач Іван Мосієнко.
 


 


            Для користувачів було розгорнуто книжкову виставку – інсталяцію « Я жінка. І тому я можу все!» та викладку літератури « Я жінка. Природою створена пісня.»
 




Немає коментарів:

Дописати коментар