неділю, 29 березня 2020 р.

Експрес поради «Затишок – у будинку, сад – для відпочинку, город – для урожаю»


        Ось і настала весна… Чекали ми її з нетерпінням, мріючи нарешті занурити руки у землю. Адже весняної роботи у садівників та городників істотно додається, притому багато які з них потрібно робити «вже і зараз», не відкладаючи в «скриньку» на пізніше.
       Праця з давніх-давен прикрашала людину. Коли працюємо на улюблених грядках, стаємо сильнішими й здоровішими душею та тілом.
      Затишок – у будинку, сад – для відпочинку, город – для урожаю. Ці теми такі вічні й такі нові… Бо час плине швидко і в багатьох родинах власний досвід ведення господарства підтримується традиційно, в інших – набувається новими поколіннями упродовж років, але ж кожному господареві хочеться і новацій. Саме безліч таких тем висвітлено у періодичних виданнях, які одержує Зіньківська центральна районна бібліотека, з якими ми хочемо сьогодні  Вас ознайомить.  
       Поради та підказки досвідчених дачників які стануть у нагоді всім, хто хоче полегшити свою працю та максимально комфортно провести вихідні або відпустку. Як спорудити паркан за 15 хвилин, зробити підвісну клумбу з колеса, як створити яскравий квітковий острівець біля будинку, правильне обрізування плодових дерев та кущів, як підготувати грунт та насіння яких культур можна висівати в березні, роботи на пасіці? Ці та безліч інших, не менш корисних ідей, порад і секретів можна знайти в журналах: «Дім, сад, город», «Квіти України», «Огородник», «Сад - огород», а також в газетах: «Дачник +», «Добрий господар», «Бджоляр», «Порадниця», «Садівник і городник», «Сільський вісник».


                 Ми пропонуємо для наших користувачів декілька цікавих статей підібраних з цих періодичних видань, які будуть корисними, важливими і актуальними в цю весняну пору. Цікавого читання!

 



 



 



 




Немає коментарів:

Дописати коментар