середу, 4 березня 2020 р.

Подарунок бібліотеці


   Напередодні 8 Березня Зіньківська ЦРБ отримала в подарунок 45 книг від жительки села Артелярщина Ірини Богаєвської. Це твори сучасних письменників різних жанрів (детективи, міський роман, історії про кохання) - Люко Дашвар, Сергія Бакшеєва, Марини Раєвської та інших.  

       Щоб там не говорили, але ніщо за своєю силою не може зрівнятися з друкованою книгою, яка читається і сьогодні, навіть тоді, коли Інтернет широко заволодів інформаційним простором. Приємно також, що книги майже нові, їх приємно брати до рук і вони сучасні за змістом.
               Ми вдячні пані Ірині за книги, які приносять знання, роблять всіх нас духовно сильнішими, розумними та освіченими людьми.
Чудово, що є серед нас небайдужі до долі книгозбірні зіньківчани, які мають щедрі серця, здатні поділитися духовними багатствами із своїми краянами. Хай Вам, Ірино, здоровиться і читається ще багато років! Після опрацювання книг відділом комплектування ЦРБ всі подаровані видання можна буде отримати на абонементі районної бібліотеки для дорослих.

Немає коментарів:

Дописати коментар