понеділок, 30 березня 2020 р.

Перегляд літератури « Усміхаємось, сміємось, регочемо».


Перегляд літератури
 « Усміхаємось, сміємось, регочемо».
Світ сміху – це особливий світ. З давніх- давен славиться український народ своїм гострим словом, обдарований незрівнянним гумором, який визначається невичерпністю веселого та дотепного сміху. Українська душа споконвіку любила веселість, забуваючи життєві негаразди і прикрощі, адже гумор у нас в крові.
            Сміх – це один з найсильніших захисників нашого організму від негативної дії стресу. Коли людина сміється – вона здолає всі труднощі і негаразди, що дуже важливо у наш непростий час. Сміх – це сила від усіх хвороб, він додає нам настрою, допомагає в житті побачити  більше світлого, радісного і просто стати добрішими.

            У районній бібліотеці для дорослих, у відділі абонементу розгорнуто перегляд літератури « Усміхаємось, сміємось, регочемо», де представлені твори корифеїв українського гумору: І. Котляревського, І. Нечуй – Левицького, О. Вишні, С. Руданського, Г. Квітки – Основ ‘яненка та інші. Всі ці книги завжди чекають своїх читачів. Тож після карантину чекаємо вас у нашій бібліотеці, де ви завжди зможете перегорнути сторінки гумористичних творів, поринути у світ дотепного слова та гарного настрою.
            Тож посміхайтеся, смійтеся, перемагайте з гумором труднощі та тимчасові незручності. Смійтеся на здоров я!

Немає коментарів:

Дописати коментар