четвер, 27 лютого 2020 р.

Арт – терапія «Мелодія для душі»


Мелодія чарівних звук безмежна
Гармонія тих фарб, що з сонцем грає джерело.
Душі людської казка безсловесна
Чарує і манить, як восени тепло
Вона саме життя, що жити всім велить,
Вона надія й щастя мить!

Її величність Музика! Вона прикрашає життя людей, змушує їх радіти і співчувати, відчиняє двері в прекрасний світ звуків і коливань струн наших душ. Мелодія наповнює наші серця щоденно!
В читальному залі центральної районної бібліотеки для членів клубу «Пані Позитив» та користувачів бібліотеки була проведена арт – терапія «Мелодія  для душі».

Ведуча – бібліотекар  Валентина Зеленська,  розповіла присутнім про найпрекрасніше що є в світі – музику, яка духовна, незрима і відчутна, що музика в житті  і є саме Життя. Вона також додала , що музичне мистецтво впливає на психіку, душевний стан людини, має цілющі властивості  на організм людини, що стало основою виникнення арт – терапії.
 

Гості поринули  в приємну, легку ,невимушену атмосферу ніжної музики, де немає суєти і хаосу, де панують мир, тиша і гармонія. На заході звучали мелодії  М.Лисенка,  С.Гулака - Артемовського, В,Моцарта,  Л.Бетховена, Ф.Шопена, Поль Моріа,  Джо Дасена,  Джейм Ласта та інші. До уваги користувачів була представлена викладка літератури «Музика – могутня й чарівна сила».


Немає коментарів:

Дописати коментар