вівторок, 4 лютого 2020 р.

Запрошуємо на навчання цифровим навичкам


Запрошуємо на навчання цифровим навичкам



        Міністерство цифрової трансформації України запуcтило безкоштовну освітню платформу osvita.diia.gov.ua для навчання українців цифровим навичкам.
      З цифровими навичками ви зможете ефективно та безпечно застосовувати технології в роботі та навчанні, для професійного та особистісного розвитку, впевнено користуватися смартфоном, комп’ютером і планшетом, вчителі зможуть застосовувати онлайн-інструменти, щоб навчальний процес став більш захопливим і ефективним, а батьки дізнаються, як уберегти дітей онлайн від шкідливих матеріалів, кібербулінгу, суїцидальних Інтернет-спілок, сексуального насильства.
        Щоб цифрова освіта була цікавою за формою на платформі представлені освітні серіали, в яких експерти та відомі актори, телезірки доступно та просто допомагають кожному бажаючому навчитися впевнено оволодіти цифровими навичками. Після завершення навчання, користувачі матимуть змогу скласти фінальне тестування та отримати електронний сертифікат.
            Мінцифри підписало меморандум з Українською бібліотечною асоціацією, завдяки якому бібліотеки (за наявності доступу до мережі Інтернет) стають першими хабами проєкту «Дія. Цифрова освіта» і надаватимуть всім охочим доступ до безкоштовного навчання на національній онлайн - платформі з цифрової грамотності.
         Зіньківська центральна районна бібліотека теж долучилася до проєкту та запрошує всіх бажаючих на безкоштовне навчання цифровій грамотності. Чекаємо Вас за адресою: м.Зіньків, вул.Соборності,2, Інтернет-пункт бібліотеки, щодня з 9-ї до 18-ї, окрім неділі та понеділка.

Немає коментарів:

Дописати коментар