понеділок, 11 лютого 2019 р.

Порядок надання житлових субсидій


Відкрита дискусія«Порядок надання житлових субсидій»


Нещодавно в читальному залі Зіньківської центральної районної бібліотеки імені В.Г.Короленка зібрались жителі міста, користувачі бібліотеки, члени міської ради ветеранів, працюючі пенсіонери та пенсіонери, які перебувають на заслуженому відпочинку на дискусію «Порядок надання житлових субсидій».

     Виставка-інформація «Усе про житлові субсидії» знайомила  учасників заходу із матеріалами, які друкувались на сторінках республіканських, обласних та  районних періодичних видань.
     Заступник начальника управління соціального захисту населення РДА – начальник відділу грошових виплат і компенсацій Алла Омельченко розповіла про призначення субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово- комунальних послуг у 2019 році.

     В  обговоренні  приймали участь більшість присутніх  зіньківчан. Їх хвилювало,  хто  має право на житлову субсидію, на які послуги і в якому обсязі поширюється субсидія, в яких випадках  субсидії можуть припинити, чи потрібно буде повторно подавати документи при проведенні монетизації пільг і субсидій, про справедливість надання державної соціальної підтримки та інші.
 

    Учасникам дискусії були роздані флаєри, в яких вказувались сайти Інтернету, на яких подається інформація  Міністерства соціальної політики України про житлову субсидію.

          Дякуємо  управлінню соціального захисту населення Зіньківської РДА  (начальник Віктор Півень) за участь у нашій дискусії.

Немає коментарів:

Дописати коментар