середу, 27 лютого 2019 р.

« Серед зірок непогасних» ( Пам’яті Кузьми Скрябіна).


ВЕЧІР – СПОМИН
« Серед зірок непогасних»
( Памяті Кузьми Скрябіна).


                        Ну як ти там без мене, Україно?
                        Чи не забули ще моїх пісень?
                        Я памятаю кожну ту хвилину,
                        Що з вами був. Ціную кожен день.
Життя лідеру гурту « Скрябін», співака, письменника, телеведучого, актора, « Кузьми» - для друзів, « Скрябіна» - для прихильників, Андрія Кузьменка – щирого українця, обірвалося на 47 році життя. Вранці, 2лютого 2015року страшна новина сколихнула країну – улюблений артист мільйонів загинув у ДТП. В це навіть важко було повірити, уявити, що його вже немає серед нас.


            В читальному залі районної бібліотеки для дорослих зібралися поціновувачі  творчості Кузьми Скрябіна на Вечір – спомин « Серед зірок непогасних», щоб ще раз згадати великого артиста та патріота своєї держави.


Під супровід пісень « Скрябіна» ведучі заходу бібліотекарі Ольга Бєдоєва і Валентина Зеленська розповіли гостям, учням РЦПТО про дитинство і юність музиканта, його перші кроки в музиці, прочитали уривки з щоденника Андрія.  Протягом заходу звучали монологи Кузьми про патріотизм, життя і творчість. Було розгорнуто виставку – інсталяцію, присвячену творчості « Скрябіна».

            Лейтмотивом вечора прозвучали слова: « Він не пішов, він тут. В кожній зі своїх пісень. В кожному мудрому слові, в кожній влучній пораді, яка змінила когось на краще, у вмінні цінувати кожен новий день. І дуже прикро, що ми розуміємо цінність людського життя, ту важливість людини, лише коли її втрачаємо.

Немає коментарів:

Дописати коментар