вівторок, 11 квітня 2017 р.

ПІДВЕДЕНО ПІДСУМКИ РАЙОННОГО КОНКУРСУ

ПІДВЕДЕНО ПІДСУМКИ РАЙОННОГО КОНКУРСУ
      
        В ЦРБ ім.В.Г.Короленка відбулися підсумки 1-го етапу обласного  конкурсу молодіжної творчості «Наша спадщина» в рамках Всеукраїнського патріотичного культурно-освітнього проекту «Всесвітня спадщина в руках молоді», який проходив з грудня  минулого року по березень 2017 р.
          Проводився  конкурс у п’яти номінаціях: малюнок /картина «Моя мальовнича Україна»; вироби народного промислу «Рукотворні скарби»; вишивка «Полотно життя»; писанка «Кольорова Україна»; твір «Наша мова калинова».           
          Всього на конкурс представлено 82 роботи користувачів бібліотек району віком від 14 до 30 років. Найбільше  робіт у номінації «Рукотворні скарби» - це і вироби з бісеру, кераміка, витинанки, квілінг, орігамі, в’язання, канзаші, вироби з жіночих панчох  та інше.
 


            Переможцями конкурсу стали: Влох Людмила – Шилівська бібліотека-філіал, Горбачова Інна –Соколовщанська, Даценко Юлія – Попівська, Коваленко Ярослав – Малобудищанська, Леш Катерина – Дамасківська, Лисенко Оксана – Великопавлівська, Лоскот Ярослава – Глинська, Манойло Катерина –Артелярщинська, Мирко Світлана – Заїченська,  Нерозя Іван –  Комсомольська бібліотека-філіал.

             Їхні роботи направлені до Полтавської обласної бібліотеки для юнацтва ім..О.Гончара для подальшої участі в другому обласному етапі конкурсу.


Немає коментарів:

Дописати коментар