четвер, 30 березня 2017 р.

Вечір запитань і відповідей « Ми обираємо Закон».

В сучасних умовах розбудови правової системи України, що базується на зміцненні прав людини і громадянина, важливим є піднесення на належний рівень правосвідомості і правової культури населення. Адже часто життя показує, що громадяни добре знають свої обов’язки , але погано орієнтуються в своїх правах. Тому  часто люди потрапляють у  непередбачені ситуації.

 З метою підвищення рівня правової обізнаності в читальному залі центральної районної бібліотеки для дорослих, за участі заступника начальника відділу Зіньківського  бюро правової допомоги Сергія Корнійко був проведений вечір запитань і відповідей « Ми обираємо Закон».    
     
          На масовий захід були запрошені пенсіонери територіального центру, користу-вачі бібліотеки та ветерани міської ради ветеранів. Представник бюро надавав юридичну консультацію по питаннях, які цікавили запрошених, зокрема, таких як: приватизації майна, житлове та податкове законодавство, пільги ветеранів війни та праці, права безробітних, порядок звернення до суду, нарахування та переоформлення пенсії, контрактна форма найму.                                                 
           Ведуча- бібліотекар Зеленська Валентина розповіла, що найважливіші відноси-ни в житті людини регулюють правила, що записані в законах, а закони потріб-но поважати й виконувати всім, незалежно від своїх бажань. Тоді життя буде безпечним і комфортним.    
   
            До уваги гостей була запропонована книжкова виставка « Права і обовзки громадян України» на якій були  представлені матеріали про права людини в Україні і світі, з пенсійного, трудового, житлового та  цивільного законодавства та Інші.

Немає коментарів:

Дописати коментар