четвер, 21 травня 2015 р.

« Не шкодуй слів любові»




Щасливі ми, що народилися на такій чудовій, багатій, мальовничій землі – в нашій славній Україні. Тут жили наші прадіди, тут корінь роду українського, що сягає своєї давнини. Родина, сім я – найдорожче для кожної людини. Ці місткі і глибокі слова випромінюють світло і тепло, породжують почуття опори та надії. Саме зі своєї сім ї, родини, йде у світ людина і несе своє серце, наповнене добротою і любов ю, відчуттям краси і справедливості, несе у світ правду, чесність, віру. Великий дар природи продовжити себе у своїх дітях.

            В центральній районній бібліотеці для дорослих з нагоди відзначення Міжнародного дня родини та Всеукраїнського дня сім ї було проведено родинне віче « Не шкодуй слів любові». 

На свято були запрошені пенсіонери територіального центру та користувачі бібліотеки міста. 

Ведучі бібліотекарі Валентина Зеленська та Ольга Бєдоєва ознайомили гостей з сімейними традиціями, зіграли жартівливу сценку « сватання». Для гостей свята було запропоновано перегляд літератури « Мистецтво бути щасливим». 

Присутні прийняли активну участь у бліц – турнірі « Тепло родинного вогнища», у конкурсі про родину « Доповни прислів’я», вікторині « Дай швидко відповідь», та грі « Танцюристи».


             Під час чаювання гості обмінювалися спогадами зі свого родинного життя, виконували пісні, танці.

Немає коментарів:

Дописати коментар