вівторок, 5 травня 2015 р.

НАРОД СМІЄТЬСЯ, ДУША РАДІЄ.


         Останнім часом українці знаходяться в умовах постійного стресу. І як з цим боротися? Відповідь проста – тільки гумором та сміхом. Гумор створює хороший настрій, допомагає жити. Працівники районної бібліотеки для дорослих на днях підготували вечір гумору « Народ сміється, душа радіє», який пройшов в читальному залі бібліотеки. Відпочити, пожартувати, щиро посміятися і просто поспілкуватися цього дня зібралися пенсіонери територіального центру та користувачі бібліотеки м. Зінькова.

            Ведучі вечора бібліотекарі Валентина Зеленська та Ольга Бєдоєва, розповіли про витоки українського гумору, надали жартівливі поради, розповіли гуморески. А присутні з великою цікавістю і захопленням взяли участь у конкурсі « Сміх – це здоровя.»До уваги гостей був запропонований перегляд літератури « Без пісні й гуморини, немає України», на якій були представлені твори класиків гумору, пісні та жарти.


            Вечір пройшов в теплій невимушеній атмосфері. Під час чаювання гості розповіли байки, анекдоти, усмішки, обмінювалися спогадами зі свого життя, жартували, виконували пісні, танці.

 Учасники вечора попрощались, щоб обов’язково зустрітись наступного разу. Бібліотека висловлює вдячність за допомогу в проведенні вечора приватному підприємцю міста Вірі Понежі.

Немає коментарів:

Дописати коментар