середа, 25 вересня 2024 р.

Оберіг для хоробрих сердець


 Українські бійці вже понад 940 днів дають відсіч російській агресії. Вони  - наші захисники та захисниці, надія і опора. Вони - хранителі спокою та мирного неба над нами.

         25 вересня у Зіньківській публічній бібліотеці для дорослих з метою підтримки воїнів,  які захищають незалежність і територіальну цілісність України, пройшов майстер-клас «Оберіг для хоробрих сердець» по виготовленню Янгола-охоронця.


Ведуча заходу, бібліотекар Ольга Житник,  розповіла запрошеним, учням Зіньківського ліцею ім.М.Зерова, що таке оберіг та його властивості.        Майстриня, бібліотекар ВОД ЗПБ Інна Мисик розповіла про значення янгола-охоронця в житті кожного з нас, про послідовність роботи,  вчила поєднувати кольори та розміри майбутніх оберегів.



Учасники майстер-класу створили своїх неповторних янголів-охоронців, яких передадуть своїм рідним та знайомим, які воюють за нашу з вами свободу.


 

Разом з дітьми ми щиро віримо, що ці обереги, ці янголи-охоронці, в які кожен з учасників вклав часточку свого серця та віри, захищатимуть наших воїнів і вони живими повернуться додому.








Немає коментарів:

Дописати коментар