середу, 20 грудня 2023 р.

Новорічна бібліоскриня «Зустрічаємо зиму весело»

 

Новорічна бібліоскриня «Зустрічаємо зиму весело»

(майстер-клас з виготовлення новорічної іграшки)

Із нетерпінням, надіями та сподіваннями чекаємо ми на різдвяно-новорічні свята, особливо у наш нелегкий час. І це не дивно, адже ці свята вселяють у серце кожного надію на добро, на краще майбутнє.  Ці свята - найулюбленіші, вони позначені очікуванням снігу, блиску різнобарвних іграшок і, звичайно ж, подарунків.



         Незвичайний подарунок підготувала для своїх користувачів наша бібліотека.  В рамках Новорічної бібліоскрині «Зустрічаємо зиму весело», відбувся майстер-клас по виготовленню новорічної прикраси в техніці декупажу, на якому гості, учні 8 класу Зіньківського ліцею імені М.Зерова, з допомогою бібліотекарів Ольги Житник та Інни Лисак, мали змогу виготовити іграшку своїми руками для себе чи для подарунку друзям.





         Усі учасники заходу отримали неймовірне задоволення від спілкування один з одним та від творчої атмосфери заходу.

         Віримо в наші ЗСУ і сподіваємось, що свята будуть спокійними. А щоб різвяно-новорічні домашні вечори були теплішими та затишнішими, ми пропонуємо нашим відвідувачам книжкову новорічну виставку « І ось зійдем на станції під назвою «Зима», де представлені книги для зимового читання, які налаштують вас на святкову хвилю, створять піднесений настрій та допоможуть відчути атмосферу затишку й тепла.



         Вітаємо всіх наших користувачів, жителів та гостей громади з прийдешніми святами, нехай Різдвяна зірка принесе нам всім очікуваний мир, а Новий рік подарує омріяну перемогу!

Немає коментарів:

Дописати коментар