пʼятниця, 27 жовтня 2023 р.

Інтелектуальний спринт «Магія чисел»

 



В реальному житті ми постійно занурюємося у пізнавальний навколишній світ. Ми працюємо і творимо, і завжди нам в цьому допомагають цифри. Використання чисел можна знайти скрізь: від кулінарії і ліків до медіа продукту з їх відсотками і графіками. А ще шопінг, подорожі, відеоігри, водіння та визначення часу… ніщо з цього  не було б можливим без існування цифр.

         Це ще раз довели на засіданні клубу «У світі прекрасного» користувачі та гості з числа ВПО, представники Міжнародної організації « INTERSOS», які взяли участь у інтелектуальному спринті «Магія чисел».

         Разом з бібліотекарем Ольгою Житник вони  побували  у чудовій країні - королівстві чисел та познайомилися з таємничою наукою - нумерологією.


         Кожен з учасників мав змогу взяти участь в іграх та конкурсах, в яких навчалися використовувати цифри в різних галузях. А також визначали своє особисте число народження, яке, як стверджує наука нумерологія, має певну символіку та може мати позитивний вплив на людину.

 

         Хтось може сказати: кому це потрібно? Ми впевнені - абсолютно всім, не залежно від віку, адже в якій би сфері ми себе не реалізували, всюди нам на допомогу приходять числа і без них не можливо уявити сьогоднішнє життя.



Немає коментарів:

Дописати коментар