пʼятниця, 27 жовтня 2023 р.

#хаби_цифрової_освіти #ДіяОсвіта

     Сьогодні важко уявити наше життя без сучасних гаджетів… Ми виходимо з дому і вкотре перевіряємо сумочку та кишені - чи не забули телефон, приходимо на роботу і, звично, включаємо комп’ютер чи ноутбук, інколи забуваючи, що щось ще можна написати ручкою чи олівцем, наші діти та внуки замість ігор на свіжому повітрі, обирають віртуальні ігри та спілкування.

Здавалось би, ми вже багато чого знаємо у правилах користування тим чи іншим пристроєм. Але завжди знаходиться таке питання чи завдання, яке вимагає поглиблених знань у користуванні Інтернетресурсами.

Тож, щоб хтось оновив свої знання, а хтось відкрив для себе ще щось нове, завжди прийде на допомогу «Дія.Цифрова освіта».




Бібліотекарі ЗПБ вирішили перевірити свої знання з цифрової грамотності, переглянувши освітній серіал «Базові цифрові навички для людей елегантного віку», успішно склали тести та отримали сертифікати.

Наша бібліотека є офіційним Хабом цифрової освіти, і наші бібліотекарі завжди готові допомогти всім бажаючим безоплатно отримати нові знання, прокачати свою медіаграмотність, а може, навіть знайти себе в іншій сфері професійної діяльності, адже все це є на «Дія.Цифрова освіта».

Вірте в себе і у вас усе вийде!

Немає коментарів:

Дописати коментар