четвер, 28 вересня 2023 р.

Акція "Квіти солдату Перемоги"

 

                                                Квіти солдату Перемоги




 У 2023 році Україна відзначає одне з найбільш важливих свят в сучасній історії нашої держави - День захисників і захисниць України - 1 жовтня.

Цього дня ми віддаємо почесті всім тим, хто століттями боровся за незалежність країни та її народу - козакам, учасникам визвольного руху, тим, хто боровся з німецькою навалою, тим, хто з 2014 року і сьогодні у війні з російською ордою виборюють право України бути вільною та суверенною.

В цей особливий день ми складаємо вінок шани живим та схиляємо голови в пам’ять про тих, хто загинув, віддавши своє життя, щоб Українська держава відбулася, щоб Українська держава жила. Саме в цей день і щоденно вкотре дякуємо усім, хто стоїть на захисті нашої Батьківщини.

Напередодні цього свята за підтримки першого заступника міського голови Інни Авраменко з ініціативи бібліотекарів КЗ «Зіньківська публічна бібліотека ім.В.Г.Короленка» була проведена акція «Квіти солдату Перемоги», в ході якої нашим захисникам були передані вироби ручної роботи, виготовлені талановитими руками бібліотекарів Бірківської, Кирило-Ганнівської, Новоселівської, Першотравневої, Проценківської, Ступківської, Шилівської сільських бібліотек-філій та маленькими учасниками арт-студії «Лайк» під керівництвом бібліотекаря відділу обслуговування дітей ЗПБ Інни Лисак. Також воїнам передали книги сучасних українських і зарубіжних авторів та солодощі.

Акція відбулася за спонсорської допомоги ПП Калініченко Н.А. та магазину «Ваша книга».

Цієї знаменної дати, окропленої кров’ю та освяченої вірою, ми низько вклоняємося мужності та героїзму воїнів, що стоять на захисті нашої Батьківщини.

Шановні військовослужбовці! Прийміть щирі вітання зі святом, що уособило доблесть і героїзм усіх поколінь нашого народу, оборонців та визволителів рідної землі - з Днем захисників і захисниць України!

Сьогодні ви – єдина надія на відновлення миру та спокою в нашій країні. Ви – запорука безпеки не лише українських сіл, великих та малих міст, а й всього цивілізованого світу.

Ваш подвиг завжди залишатиметься взірцем патріотизму, мужності й самопожертви.

Низький Вам уклін, безмежна подяка й найкращі побажання здоров’я, миру і злагоди!

Зі святом вас! Слава Україні! Героям Слава!

 

Немає коментарів:

Дописати коментар