середа, 13 вересня 2023 р.

«Похід за рецептом щастя»

 

                                  «Похід за рецептом щастя»


Мабуть немає такої людини, яка б не хотіла бути щасливою. Але чи всі знають як цього досягти. Це і спробували з’ясувати на черговому засіданні клубу «У світі прекрасного», який діє при бібліотеці, учасники заходу з числа ВПО та представники міжнародної організації « INTERSOS», на годині позитиву «Похід за рецептом щастя». Захід проводився з дотриманням вимог безпеки, на ньому панувала дружня і тепла атмосфера.

Ведуча заходу, бібліотекар Ольга Житник, разом з гостями у формі гри, використовуючи  вікторини та тести, намагалися зясувати -  чому кожен з нас розуміє щастя по своєму. Для когось це - радість, здоровя, для інших - багатство та успіх. Було дуже багато аргументів «за» і «проти».

У грі « Відкрите серце» учасники навчалися, як не втратити рівновагу у тій чи іншій стресовій ситуації. А творче завдання «Захисти своє щастя» допомогло дати відповідь на питання: щастя в чому?

З допомогою « Клубочка життя» кожен з гостей розповів про свої почуття та думки в хвилини щастя. 


Цікаво було дізнатися і про те, а який колір твого щастя?!

Гості мали змогу ознайомитися з книгами: «Зціли себе сам» Л.Хей, «Сміх» Е.Смаджа, «Мистецтво створювати щасливі спогади» та «Маленька книга Хюге» М.Вікінг, в яких автори намагаються дати відповідь на одвічне питання: який же він - секрет щастя!

Доля іноді дарує нам чудові подарунки. Сподіваємось і ця зустріч в бібліотеці - це теж своєрідний подарунок. У нас була прекрасна нагода добре провести час і отримати від цього задоволення.

Так, сьогодні кожному з нас нелегко бути щасливим, ми дякуємо нашим захисникам і захисницям за можливість працювати і тримати свій стрій, а всім нам бажаємо незламної віри у Перемогу і в щасливу долю нашої країни та кожного з нас!


Немає коментарів:

Дописати коментар