середу, 27 липня 2022 р.

Родзинки книжкового світ

 

Родзинки книжкового світ

 (бібліошопінг)

       Шановні друзі! Ми звикли до  шопінгів у магазинах. А сьогодні такий шопінг, але серед книг провели працівники читального залу під відкритим небом в дитячому парку міста.


   Зібралось багато любителів книг, щоб погортати їх, відчути запах типографічної фарби, ознайомитися із змістом. Їх  цікавило  тут все, як ось  і цього користувача.


         З цікавістю перегорталися сторінки  книги Олександра Терещенкова  «Трагічна доля на межі століть» про Івана Степановича Воздвиженського, купця І гільдії, почесного громадянина Зінькова та «Сосновий бір» - перлина Зіньківщини».




 спортивного калейдоскопа Лесі та Олени Літвішко «Спортивна слава Зіньківщини».  

    Познайомилися  і з книгою відомого українського вченого, онколога, доктора медичних наук, професора Володимира Мосієнка «Серед пройдених шляхів у цьому світі – один і мій».


    Любителі українських прикрас зібралися  біля книги Ганни Врочинської та Ганни Стельмащук «Історія традиційних українських прикрас», розглядаючи ілюстрації та обмінюючись думками.

    Гортаючи книгу Леоніда Прибєга «Дерев’яні церкви  України», знайомилися із архітектурною творчістю у будівництві дерев’яних церков України.

    Чоловіків зацікавила книга Андрія Харчука «Зроблено в Україні», в якій розповідається про авіаційну промисловість України, суднобудування, ракетно – космічну техніку.


          Захопливу мандрівку сучасною українською літературою здійснили літературознавці, знайомлячись із книгою Тетяни Трофименко «#окололітературне: усе, що ви хотіли знати про сучасну українську літературу».

       Краяни висловлювали  побажання частіше зустрічатися на таких заходах.

Немає коментарів:

Дописати коментар