пʼятницю, 16 липня 2021 р.

Зберемо воєдино всю свою родину

Зберемо воєдино всю свою родину

Родина, рід – які слова святі.

Вони потрібні кожному в житті.

Бо всі ми з вами гілочки,

На дереві, яке стоїть віки.

Це дерево – наш славний родовід.

Це батько, мама, прадід твій і дід.

Родина – символ вірного кохання, щоденного спілкування, поваги, тепла та вдячності. Вона є невтомною берегинею моральних чеснот, давніх звичаїв та традицій.

Родина для кожного надзвичайно важлива! Саме рідні завжди підтримають у важку хвилину, порадіють успіхам. Ніде не відчуваєш себе так добре як у колі найрідніших людей.

Кожен народ має свої традиції та звичаї, які особливо стосуються  сім’ї.

З нагоди Дня родини ми підготували для своїх користувачів книжкову виставку «Зберемо воєдино всю свою родину». Тут знайшли своє місце книжкові новинки, а також книги, які вже вподобали наші користувачі.

 До вашої уваги народознавча література: «Народні оповідання», «Золоте чересло», Г. Лозко «Українське народознавство», О. Стражний «Український менталітет»; яскраві твори художньої літератури: І. Нечуй-Левицький «Кайдашева сім’я», Г. Квітка-Основ’яненко  «Сватання на Гончарівці», І. Карпенко-Карий «Хазяїн».

А також книги - «Дерево життя», В. Войтович «Міфи та легенди Давньої України» та цикл книг О. Кононенка «Українська міфологія»,  які розкривають традиції та звичаї родинних стосунків, побут, символіку обрядової їжі та багато іншого.


Тож запрошуємо відвідати нашу книгозбірню всією родиною і поринути в атмосферу родинного затишку і тепла. Сподіваємося, що кожен з вас зможе підібрати собі книги до смаку.

Шановні користувачі! У нинішньому динамічному світі родина не лише не втратила свого сакрального значення, а й набула ще більшої цінності. Дозвольте нам привітати всіх вас з цим прекрасним святом, побажати вам сімейного затишку, благополуччя та достатку, бо що ж врятує нас краще від усіх негараздів, ніж тепле сімейне вогнище!



Немає коментарів:

Дописати коментар