середу, 28 жовтня 2020 р.

Виставка – реквієм «Честь і слава – непереможеним!»

 Виставка – реквієм «Честь і слава – непереможеним!»

     До 76-ї річниці визволення України від німецько – фашистських загарбників в читальному залі Зіньківської ЦРБ організована виставка – реквієм «Честь і слава – непереможеним!», яка розповідає про жахіття війни, про тисячі солдатів і офіцерів, які віддали свої життя заради перемоги над фашизмом. Вони мали силу волі, щоб не піддатися слабкості проти такої навали ворога, вистояти і перемогти ворога.



    Виставка містить матеріали з думками істориків про хід війни, лист– заповіт батька для свого сина, якого він не бачив, бо пішов на війну, але мріє про його краще майбутнє.

    Згадаємо сьогодні кожного, хто брав участь у Другій світовій війні  і хто боронив свободу і незалежність нашої неньки – України. Бо героїзм, мужність, патріотизм не губляться в минулому, не зникають безслідно. Вони залишаються в нашій пам’яті, в наших серцях, бо вони потрібні і сьогодні, і завтра, і завжди.

     Низький уклін і подяка Вам, сивочолі ветерани Другої світової війни! Зі святом Вас! Нехай пам’ять вдячних нащадків буде для вас оберегом, який додає наснаги та віри у те, що Ваш подвиг в ім’я життя та Перемоги ніколи не буде забутий!  

Немає коментарів:

Дописати коментар