вівторок, 24 грудня 2019 р.

Новорічний вернісаж



           У передчутті Новорічних свят в Зіньківській центральній районній бібліотеці  організували новорічний вернісаж, щоб її користувачі відчували, що йде до нас на Зіньківщину свято – Новий  2020 рік.
           Створити цю  казкову, світлу, радісну атмосферу зуміла талановита художниця Інна Лисак разом із працівниками бібліотеки. Ці чудернацькі витинанки на вікнах - сани з Дідом Морозом і подарунками, Зимою – чарівницею, що роздмухує білі сніжинки, а ще  посівальниками, які незабаром стануть бажаними гостями в кожній оселі, мимоволі зупиняють погляд кожного краянина.
 

 

          А побажання веселих свят, різноманітні поради щодо зустрічі Нового року, святкові рецепти, кожен користувач бібліотеки може переглянути на виставці-святі «На щастя, на здоров’я, на Новий рік!».
 

          Відділ абонементу ЦРБ також радує своїх користувачів святковою виставкою-інсталяціє.

          Шановні користувачі бібліотеки, краяни!  Запрошуємо вас завітати до нашої бібліотеки, а в наступаючому новому році бажаємо вам миру та злагоди, тепла та любові, наснаги та віри в щасливе майбутнє. Нехай Новорічні та Різдвяні свята принесуть у ваші домівки тепло сімейного вогнища, довгоочікувані зустрічі з рідними та друзями, щасливий дитячий сміх, достаток та здійснення всіх задумів та сподівань. Нехай на нашій рідній українській землі нарешті запанує мир та злагода!
                                 Хай буде усім нам святково, гостинно,
     Хай буде нам добре, хай буде всім гарно.
                                   У сонячні дні і тоді, коли хмарно,
                                   Хай буде нам  весело в будні і свята,
                                  Здоров’я і щастя багато – багато!

Немає коментарів:

Дописати коментар